Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή αναδημοσιεύουμε από το μπλογκ του πιτσιρίκου. Αναγνώστης αποκαλύπτει "ντρίπλες" Σύριζα για την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ:

Πιτσιρίκο, δεν ξέρω αν το έμαθες, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής του ήθους της «κυβερνώσας αριστεράς».
Συγκεκριμένα υπερψήφισε στη Βουλή το άρθρο 81 του Νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου Πόλεως. Τί είναι το άρθρο 81; Η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πολλά υποσχόμενο όνομα «Αγία Σοφιά». Ένα βλαχομπαρόκ τερατούργημα 40μ. ύψους στο κέντρο του διατηρητέου προσφυγικού οικισμού, για το οποίο θα πρέπει να αποχαρακτηριστεί το δάσος της Φιλαδέλφειας και να κοπούν 6 στρέμματα πευκοδάσους.
Όμως δεν σταματά εδώ η ιστορία: Το γήπεδο θα χτιστεί με 20 εκ. ευρώ της περιφέρειας Αττικής που είχε υποσχεθεί ο πρώην περιφεριάρχης Σγουρός και η συριζαία Δούρου αποφάσισε να μην τον εκθέσει τον άνθρωπο.
Σιγά τώρα, λες και υπάρχουν στην Αττική της ανθρωπιστικής κρίσης τίποτα σημαντικότερες ανάγκες από τις ποδοσφαιρικές σωβρακοφανέλες…
Το γήπεδο έχει και τη σύμφωνη γνώμη του νέου δημάρχου Φιλαδέλφειας που είναι ο επίσης συριζαίος Βασιλόπουλος.
Αυτός είχε κάτι οικολογικές ενστάσεις στην αρχή (προεκλογικά), καθότι οι περισσότεροι φιλαδελφειώτες δεν το θέλουν το γήπεδο στο άλσος τους, αλλά, αφού εκλέχτηκε δήμαρχος, με παρέμβαση Στρατούλη και στελεχών της Κουμουνδούρου που είχαν απευθείας συνομιλίες με τη μελλοντική ιδιοκτησία του γηπέδου, πείστηκε οτι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.
Και φτάνουμε στο καλύτερο. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της νέας Αγιάς Σοφιάς; Μα το καμάρι του έθνους, ο μέγας ευεργέτης Δημήτρης Μελισσανίδης!
Ναι, ο γνωστός λαθρέμπορας Μελισσανίδης, κολλητός του Σαμαρά που βούτηξε τον ΟΠΑΠ κοψοχρονιά, που απειλούσε τους συντάκτες του Unfollow κλπ κλπ
Και το ακόμα πιο απογοητευτικό; Κάτι Κουτιά Πανδώρας, κάτι Press Project, κάτι TVXS και άλλοι εναλλακτικοί ρεπόρτερ που δεν έχαναν ευκαιρία (και καλά έκαναν) να ξεσκεπάζουν τις βρωμιές του Μελισσανίδη, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μαχαίρι και έσφαξε το πεπόνι μπροστά στα μάτια τους, αυτοί μούγκα στη στρούγκα!
Είπαμε ρεαλιστική πολιτική, αλλά και κολλητιλίκια με τους Μελισσανίδηδες; Αυτή τη φορά το παραχέσατε σύντροφοι.
Λ.Ν.
(Αγαπητέ φίλε, η ΑΕΚ είχε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι που το γκρέμισαν για να φτιάξουν νέο. Και δεν ήταν του Μελισσανίδη, ήταν της ΑΕΚ. Υποθέτω πως και το νέο γήπεδο δεν θα είναι του Μελισσανίδη αλλά της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μια ιστορία, ο Μελισσανίδης είναι περαστικός. Αδυνατώ να παρακολουθήσω την πολιτική με ποδοσφαιρικούς όρους, αν και χιλιάδες πολίτες που είναι έτοιμοι να παίξουν ξύλο για τους εφοπλιστές προέδρους των ομάδων τους μάλλον έχουν διαφορετική γνώμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συγκρουστεί με κανένα συμφέρον. Αν είχε πρόθεση να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα, θα το είχε κάνει ήδη με τα χρεοκοπημένα κανάλια των ολιγαρχών, όπου τρέχουν οι συριζαίοι βουλευτές -με λίγες εξαιρέσεις- να πιάσουν στασίδι από το πρωί. Από μια γρήγορη ματιά, στο Κουτί της Πανδώρας, στο The Press Project και στο TVXS υπάρχουν κείμενα που αναφέρονται στο γήπεδο της ΑΕΚ και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει. Μην είστε τόσο καχύποπτος. Να είστε καλά.)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.