Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το ότι ακούγεται το "καζανάκι" στο τέλος έχει φυσικά την σημασία του γνωστού - όταν λέει κανείς μπαρούφες - "…και τράβα το καζανάκι όταν τελειώσεις !"
    Ειδικά όμως στην περίπτωση της Τρέμη έχει και μιαν άλλη (κυριολεκτική σημασία), που λίγοι το γνωρίζουν.
    Οι τουαλέτες του Μεγκα κάποτε είχαν πρόβλημα (βούλωναν οι αποχετεύσεις). Εφεραν υδραυλικό και τακτοποίησε το πρόβλημα. Μετά από λίγο καιρό, ξανά το ίδιο πρόβλημα και μετά από καιρό και πάλι το ίδιο. Εως ότου διεπίστωσαν ότι κάποιος πετούσε πολλά χαρτιά στις λεκάνες και γι αυτόν τον λόγο αυτές βούλωναν. Ποια λέτε ότι ήταν ; Σωστά μαντέψατε ! Διευκρίνιση : ΔΕΝ έ-ΤΡΕΜΕ όταν την τσάκωσαν ούτε της έβαλαν τις φωνές . Ε, καταλαβαίνετε τώρα… ήταν η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.