Φιλοξενούμενη στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Απόστολου Λυκεσά στο ρ/σ στοΚόκκινο βρέθηκε η Χριστίνα Δεληχρίστου, μέλος της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων Θερμαϊκού που έχει την ευθύνη οργάνωσης της μεγάλης εκδήλωσης - δράσης του Σαββατοκύριακου.

Ως γνωστόν στην κατάληψη συμμετέχουν η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, η Συμπολιτεία Θερμαϊκού, το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού, η Κίνηση Πολιτών Επανομής και οι Εθελοντές Μεσημερίου που καλούν τους δημότες να αντισταθούν στα σχέδια ξεπουλήματος της χώρας και της κατάργησης της πρόσβασης των πολιτών στις ακτές και παραλίες.

Καλούνται οι πολίτες του Θερμαϊκού αλλά και της Θεσσαλονίκης να πουν όχι στο ξεπούλημα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας και για το σκοπό αυτό το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιουλίου κατασκηνώνουμε στο κάμπινγκ, τραγουδάμε, αντιδρούμε !!!!

Θα υπάρξουν μεγάλες μουσικές συναυλίες με συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου, της Λιζέτας Καλημέρη, της Σοφίας Νάτσιου και του Οδυσσέα Μαυρομάτη.
Αλλά και συζητήσεις, δραστηριότητες, κολύμπι, παιχνίδια κ.α.

Ακούστε όσα επώθηκαν στο κόκκινο σήμερα το πρωί:



ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ: 19 & 20 Ιουλίου Κατασκηνώνουμε στο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.