Κάθισα στην τηλεόραση …(τι το θελα;) και έβαλα ειδήσεις (τι το θελα;; χ2) ..
χαμόςς σου λέει στις άλλες χώρες.. Ωπα, κάτσε λίγο ,μια στιγμή η Ελλάδα δεν είναι αυτή η οποία πνίγεται στα χρέη και μέρα με τη μέρα φαλιρίζει ;; Κρίση στα μαγαζιά, κρίση στα σπίτια, κρίση στους δρόμους, παντού υπάρχει μια κρίση !!!
Τότε γιατί στις ειδήσεις δεν ήταν πουθενά η Ελλάδα ;;
Στα αλλά κρατίδια σου λέει γίνεται της τρελήςς .. αλληλοσκοτώνονται! ..είναι τρελοί αυτοί οι άνθρωποι .. Ναι! Όπως το ακούσατε γ’ πληθυντικό ..δεν θέλω να ανήκω σε μια ομάδα που έχει επιλέξει  να σκοτώνει όμοιούς της έχω και εγώ το δικαίωμα επιλογής.
Έδειχνε λοιπόν την Ισπανία~έχουν ένα έθιμο στο οποίο αφήνουν ελεύθερους αρκετούς ταύρους να τρέχουν μέσα στα στενάκια της χώρας και δίπλα τους να τρέχουν οι έξυπνοι που ακούν στο κάλεσμα ¨άνθρωποι¨ και φυσικά συνέπειες αυτής της ¨πορείας¨ όπως την λένε εκείνοι , ήταν να είναι οι μισοί στο νοσοκομείο και οι καημένοι οι ταύροι _που τα ζωάκια δεν φταίνε σε τίποτα_ εξαγριωμένοι.
Και ρωτώ εγώ ;; Τι πάει να πει έθιμο ;; από πότε κάτι το οποίο αφαιρεί ζωές  αποκαλείται έθιμο; Θα μου πείτε από τα αρχαία κι όλας χρόνια καθώς θυσίαζαν για χάρη κάποιων Θεών .. είδατε που πέσατε στην παγίδα;; απαντήσατε μόνοι σας ..είπατε ¨αρχαία¨ χρόνια …
Ζούμε στο 2014 και βλέπουμε τέτοιου είδους σφάλματα τα οποία μας εξαφανίζουν μέρα με τη μέρα …
Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τις κρίσεις κατά μέρους … τα λεφτά αναπαράγονται οι ζωές δεν επιστρέφονται!!

Μαρία Γαργαροπούλου 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.