Tουλάχιστον 1.500 Παλαιστίνιοι, κυρίως άμαχοι μεταξύ των οποίων και 200 παιδιά, έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες ημέρες στη Γάζα, ενώ εκαντοντάδες χιλάδες είναι οι τραυματίες. Η ανάγκη για σε φαρμακευτική βοήθεια είναι τεράστια και επιτακτική.
Συγκεντρώνουμε φαρμακευτικό υλικό και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και τους φορείς, να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια δίνοντας ότι επιθυμούν από την παρακάτω λίστα στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα, στο Κέντρο Υγείας Θέρμης ή στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας που βρίσκεται στο κτίριο της οικονομικής υπηρεσίας (οδός Θέρμης – Τριαδίου) άμεσα.

Φάρμακα και υλικά:

Αντιβιώσεις διάφορες

Παυσίπονα

Γάζες

Αναλώσιμα χειρουργικό υλικό (μάσκες, σύριγγες, γάντια, καπέλα, καθετήρες, κλπ)

Betadine

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το
Γρ. Επικοινωνίας του Δήμου Θέρμης, στο τηλ. 2313300745
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.