Γιάννης Μαυρομάτης:  “Είμαστε αισιόδοξοι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Με την επίγνωση των χαμένων ευκαιριών και των αδυναμιών που παραλαμβάνουμε, είμαστε αισιόδοξοι για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος».
Αυτό είναι το μήνυμα, που θέλησε να στείλει  στους πολίτες του Θερμαϊκού ο νέος Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης, μιλώντας στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Sun Beach, στην Αγία Τριάδα.
«Θέλουμε μία δημοκρατική διοίκηση ενωτική, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς, που θα αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες, δίνοντάς τους λογαριασμό καθημερινά με ενημέρωση σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος, κωδικοποιώντας τις προτεραιότητες της θητείας του ως ακολούθως:

  1. Θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δράσεων μας, στηρίζοντας τους αναξιοπαθούντες με την ενεργοποίηση όλων των κοινωνικών προγραμμάτων.
  2. Κάνουμε την καθημερινότητα πιο εύκολη με την αξιοποίηση υπάρχοντος προσωπικού και μηχανημάτων, την αποκεντρωμένη διοίκηση, την ισότιμη αντιμετώπιση κάθε δημοτικού διαμερίσματος.
  3. Ενισχύουμε την  δημιουργικότητα ιδρύοντας Γραφείο Επιχειρηματικότητητας.
  4. Επενδύουμε στον Τουρισμό, που μπορεί να εξελιχθεί σε «βαριά βιομηχανία» για την περιοχή μας.
  5. Αναδεικνύουμε το πολιτιστικό κεφάλαιο μας και υποστηρίζουμε τη νεολαία με δράσεις στην παιδεία, την άθληση και την ψυχαγωγία.
  6. Διεκδικούμε μεγάλα έργα υποδομής, οικονομικής και κοινωνικής σημασίας όπως ο περιφερειακός δρόμος, τα λιμάνια, τα κάμπινγκ.

Ο νέος Δήμαρχος συνεχάρη όλους τους Συμβούλους για την εκλογή τους και τόνισε με σημασία το γεγονός ότι η συμμετοχή στις εκλογές ήταν στο δήμο Θερμαϊκού μεγαλύτερη από το μέσο όρο στο σύνολο της χώρας. «Το αποτέλεσμα των εκλογών μας γέμισε με υψηλό αίσθημα ευθύνης να τα καταφέρουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαυρομάτης, ο οποίος ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι «έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας και των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί στους πολίτες, τόσο από τη δυναμική της ομάδας μας, όσο και από την απογοήτευση της σημερινής εικόνας του δήμου μας».

Την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού ευλόγησε ο μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, ενώ μεταξύ των παριστάμενων ήταν η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακιδου, και οι Βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Γαβριήλ Αβραμίδης και Σταυρούλα Ξουλίδου.
Οι φωτο είναι από το tsunami

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.