Το Γραφείο Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού ανακοινώνει την έναρξη των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους για την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Ιούνιος 2015.
Την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα προγράμματα άθλησης.


Κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από είκοσι έξι διαφορετικά τμήματα άθλησης, εκγύμνασης & ψυχαγωγίας.
Θα πραγματοποιούνται πάνω από διακόσιες ώρες άθλησης την εβδομάδα, από εννέα γυμναστές, σε δώδεκα αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή και Μεσημέρι.
Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011 & 2392076040, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail με τις προτιμήσεις σας στο athlitismosthermaikou@gmail.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, www.thermaikos.gr & www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou

Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη μας ομάδα
να γυμνάσουμε σώμα και πνεύμα.


Γραφείο Αθλητισμού

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.