Πλήρως καλυμμένοι είναι, πλέον, οι 800 μαθητές του δήμου Θερμαϊκού, που έχουν τις προϋποθέσεις και δικαιούνται δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από και προς τα σχολεία τους, σύμφωνα με δελτίο τύπου της διοίκησης του δήμου.
Σύμφωνα μ' αυτό, όλοι οι μαθητές του ΕΠΑΛ Επανομής, του 5ου δημοτικού σχολείου Περαίας και του 1ου δημοτικού σχολείου Επανομής, που λόγω της απόστασης δικαιούνται μεταφοράς. Ειδικά στην περίπτωση των μαθητών του ΕΠΑΛ Επανομής από την Κερασιά και τη Μηχανιώνα φέτος είναι η πρώτη φορά που εξυπηρετούνται με ειδικό λεωφορείο, αφού μέχρι πέρσι μετακινούνταν με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. υπαρχει κι αλλο προβλημα μεταφορας που το ζουμε οι κατοικοι της Κ.Περαιας τη μεταφορα μαθητων του λυκειου στην ανω περαια,αλλα παιδια πανε με τα ποδια,εγω παω το παιδι με μηχανακι,τι θα γινει οταν αρχισουν οι βροχες κ τα κρυα;να χρησιμοποιηθει το πουλμανακι του Δ.Θερμαικου για τξ μεταφορα τους!ευχαριστω για τη φιλοξενια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.