Χιλιάδες διαδήλωσαν στο Παρίσι και στο Μπορντό της Γαλλίας κατά της τεχνητής γονιμοποίησης για τα ομόφυλα ζευγάρια και κατά των κυήσεων από παρένθετες μητέρες. Οι διαδηλωτές δήλωναν πως προασπίζονται τις παραδοσιακές «οικογενειακές αξίες».

Πέρυσι, οργανώσεις που αντιτίθενται στην αναγνώριση των γάμων των ομοφυλοφίλων είχαν προσπαθήσει, χωρίς αποτέλεσμα, να εμποδίσουν τη θέσπιση των γάμων προσώπων του ιδίου φύλου στη Γαλλία.

Οι οργανώσεις που προασπίζονται τις «οικογενειακές αξίες» απαίτησαν «καθολική κατάργηση της παρένθετης μητρότητας», καθώς και να τερματιστεί η πρόσβαση στην τεχνητή γονιμοποίηση και στην εξωσωματική γονιμοποίηση για τα ομόφυλα ζευγάρια γυναικών.

Στην Γαλλία απαγορεύεται η κύηση από παρένθετη μητέρα και καθώς ένας στους τρεις Γάλλους δηλώνει ότι μοιράζεται τις ίδιες απόψεις για τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες με αυτές των οργανώσεων που κάλεσαν στις κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να άρει τον περιορισμό.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.