Τις δύο τελευταίες του εμφανίσεις με το πρόγραμμα της περιόδους 2013 – 2014 θα πραγματοποιήσει στις 8 και 18 Οκτωβρίου το Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο «Guitar Heroes» (www.guitarheroes.gr) του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θερμαϊκού. Δεκατρείς κιθάρες επί σκηνής ερμηνεύουν latin κομμάτια και Beatles, με ρομαντικές και ποπ επιρροές.
Αύριο Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στις 9.30 το βράδυ, οι Guitar Heroes θα πλαισιώσουν την τελετή έναρξης του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Υδρογεωλογίας, που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο  Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. (ΚΕ.Δ.Ε.Α.), που βρίσκεται στο campus του πανεπιστημίου, επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, το κιθαριστικό σύνολο θα εμφανιστεί με ελεύθερη είσοδο στην Καλαμαριά, στο θεατράκι που βρίσκεται επί της οδού Χιλής 12 με Τριπόλεως. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του δήμου Καλαμαριάς.


Περαία, 7 Οκτωβρίου 2014

Από σημερινό δελτίο τύπου του δήμου Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.