Άσχημη μέρα για τον Θερμαϊκό σήμερα. Με δύο περιστατικά που είχαν ατυχή κατάληξη για δύο συμπολίτες μας.
Στο πρώτο που συνέβη τις πρωινές ώρες, επιβάτης λεωφορείου του ΟΑΣΘ κατέληξε από άγνωστη αιτία ενώ είχε επιβιβαστεί με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη και ενώ το όχημα βρισκόταν στην οδό Ρωμανού, στην Περαία. Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, ειδοποιήθηκε το ΑΤ Θερμαϊκού που έφτασε ταυτόχρονα με το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ατυχή επιβάτη στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Νωρίς το απόγευμα, στη λεωφόρο Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στην Περαία, στο ύψος του Discount Market, συγκρούστηκε αυτοκίνητο με δίκυκλο όχημα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου ο οποίος διεκομίσθη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατεύθασε, σε εφημερεύον νοσοκομείο.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.