Πόλη της Γάζας: 
Ο Σαρίφ αλ-Ναμλά, 3 ετών, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων των 50 ημερών μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης μετά από τοποθέτηση πρόθεσης στο ακρωτηριασμένο του πόδι, στο Κέντρο Τεχνητών Άκρων και Πολιομυελίτιδα (ALPC) στην πόλη της Γάζας στις 19 Νοεμβρίου, 2014. Η ALPC ιδρύθηκε το 1974 και λειτουργεί με την τεχνική υποστήριξη του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Η οργάνωση είναι το μοναδικό κέντρο του είδους του στην ελεγχόμενη από τη Χαμάς λωρίδα της Γάζας, η οποία παρέχει δωρεάν προσθετικές και ορθωτικές υπηρεσίες στον πληθυσμό. 

AFP PHOTO / Mahmud Hams

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.