Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας λειτουργεί από το έτος 1979 με γνώμονα την μετάδοση του πολιτισμού και την δημιουργική απασχόληση των μελών του. Στόχος του υπήρξε πάντα, η δυνατότητα να προσφέρει στα παιδιά και στους ενήλικες που στελεχώνουν τα τμήματά του, τη γνώση αλλά και την ανάπτυξη αισθημάτων ευγενούς άμιλλας, ομαδικότητας και εθελοντισμού που ενισχύουν την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά και οδηγούν στην πρόοδο και την εξέλιξη. Αρωγοί μας στην προσπάθεια αυτή είναι οι δάσκαλοι των τμημάτων μας.

Μετά από πολυετή συνεργασία με τον χοροδιδάσκαλο κύριο Παύλο Πασίνη, ο ίδιος διέκοψε την συνεργασία με τον σύλλογο για προσωπικούς λόγους. Παρόλα αυτά, σας γνωρίζουμε ότι τα μαθήματα παραδοσιακών χορών συνεχίζονται κανονικά με άλλο χοροδιδάσκαλο, χωρίς να υπάρχει δυσχέρεια στη λειτουργία του Συλλόγου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι ένα συλλογικό όργανο που προάγει τον πολιτισμό, την ομαδικότητα και τον εθελοντισμό.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.


                                                                                                                                                                                                                                                            
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.