Με πρόθεση τη δημιουργία τμημάτων Εθελοντικής Ενισχυτικής Διδασκαλίας (Κοινωνικό Φροντιστήριο) στο Δήμο Θερμαϊκού ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόνοιας Θόδωρος Τζέκος απευθύνει έκκληση σε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, να απευθύνονται στην γραμματεία της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πρόνοιας, στη Δημοτική Κοινότητα Επανομής (τηλ: 23923 30104).

Η ανάγκη λειτουργίας δομής Κοινωνικού Φροντιστηρίου προέκυψε μετά την συνάντησή του με τους διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και άλλους σχετικούς φορείς, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη στήριξης των μαθητών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν ιδιωτικά φροντιστήρια.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.