Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πως αισθάνεται κανείς όταν προσπαθεί να μιλήσει σε κάποιον, είτε πρόκειται για άγνωστο ή αγαπημένο του πρόσωπο, αλλά έχει κλειδώσει τα μάτια του στη γυαλιστερή οθόνη ενός smartphone αντί σ' αυτόν. Κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουμε αποδεχθεί αυτή την κατάσταση, αλλά ο φωτογράφος δρόμου Babycakes Romero έχει σίγουρα κάποιες ισχυρές σκέψεις για το θέμα που τις εκφράζει με τη λήψη φωτογραφιών αγνώστων που σκοτώνουν τις ζωντανές συνομιλίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

" Πριν ανακαλυφθούν τα κινητά τηλέφωνα, οι άνθρωποι δεν θα είχαν άλλη επιλογή από το να αλληλεπιδράσουν, "είπε ο φωτογράφος Boredpanda. " Ωστόσο, αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο, καθώς μπορούμε όλοι τώρα να "προσποιούμαστε" ότι κάνουμε κάτι «σημαντικό» με τις συσκευές μας, αντί να σκεφτούμε να πούμε κάτι. Αυτό σκοτώνει τη συνομιλία.Πιστεύω ότι αυτό αυξάνει τον κοινωνικό πόνο. "

" Οι περισσότεροι άνθρωποι που καπνίζουν χρησιμοποιούν το τσιγάρο ως κοινωνικό στήριγμα. Ομολογουμένως, είναι κακό για την υγεία, αλλά τουλάχιστον δεν μετατρέπει τους ανθρώπους σε καλωδιωμένους τρύπες. Μαζί θα πρέπει να είμαστε ισχυροί και να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από τα δεσμά των smartphones και να επανέλθουμε στη ζωντανή συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο ξανά! "
























Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.