Η απόρριψη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου του αιτήματος του Ρωμανού για αναίρεση του βουλεύματος, με το οποίο του απαγορεύτηκαν οι εκπαιδευτικές άδειες με το σκεπτικό πως δεν συντρέχει λόγος άσκησης αναίρεσης, οδηγεί τον απεργό πείνας στην μοναδική πλέον διευθέτηση που μπορεί να φέρει η ενδεχόμενη απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης της μετακίνησής του προς τα ΤΕΙ Αθηνών με "επιτήρηση" από το περίφημο "βραχιόλι".

Με δεδομένη πλέον την τροχιά εκλογών που έχει μπει η χώρα, την τεράστια σημερινή βουτιά του χρηματιστηρίου (πτώση 12,78%), και την προσπάθεια να εκμεταλλευθεί η κυβέρνηση της υποταγής οποιαδήποτε ευκαιρία χτυπήματος του πιθανού νικητή των εκλογών και προπορευόμενου στα γκαλοπ ΣΥΡΙΖΑ, θεωρείται πολύ πιθανή η άρνηση από πλευράς της να συναινέσει σε διευθέτηση των εκπαιδευτικών αδειών του Ρωμανού.

Αν το κάνει αυτό σημαίνει ότι θα αναδειχθεί η ηθική αυτουργός, αν όχι ο συνειδητός εγκληματίας κατά της ζωής του απεργού, προσβλέποντας στην βέβαια όξυνση της αντίδρασης της νεολαίας και των δημοκρατικών πολιτών και "παίζοντας" με την ψευδαίσθηση της νομιμότητας θα φροντίσει να λασπολογήσει και να διασύρει την αριστερά που δεν μπορεί να έχει άλλη θέση από την στήριξη των διαδηλωτών που ακαριαία θα πολλαπλασιαστούν σε ενδεχόμενη κατάληξη του Νίκου.

Άρα σύμφωνα με πολιτικές εκτιμήσεις θα κωλυσιεργήσει η διαπλεκόμενη κυβέρνηση στην επίλυση ενός απλού ζητήματος - ρισκάροντας την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου - προκειμένου να πείσει μερίδα των ψηφοφόρων ότι αυτή είναι που νοιάζεται για τη διασφάλιση της νομιμότητας και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ που επελαύνει (βάσει δημοσκοπήσεων) και αποτελεί την μοναδική ελπίδα του ταλαιπωρημένου και εξαθλιωμένου ελληνικού λαού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.