του αιθερόπλωου

Μετά την παράνομη κεραία του Τζέκου, στην οδό Καβαρντίνα δίπλα στον Παιδικό Σταθμό Επανομής, ήρθε και η γνωμάτευση από την ΕΕΤΤ για την αμαρτωλή κεραία του γηπέδου της Αναγέννησης.
Με λίγα λόγια, όπως αναφέρεται και στο έγγραφο που πήραμε μόλις χθες, η αρχική άδεια προέβλεπε μια απλή κεραία κινητής τηλεφωνίας αστικού τύπου. Οι "κύριοι" της cosmote όμως, με τη σύμφωνη γνώμη ΚΑΙ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της Αναγέννησης!!! έκαναν δεύτερο συμβόλαιο με διπλασιασμό ισχύος και η απλή κεραία - ω! του θαύματος - μετατράπηκε σε ΚΕΡΑΙΟΣΥΣΤΗΜΑ.
Μετά τις καταγγελίες μας στην επιτροπή (ΕΕΤΤ) έγινε έλεγχος και αφού διαπιστώθηκε η παρανομία τους δόθηκε διορία ενός μηνός για να απομακρύνουν το επιπλέον κεραιοσύστημα. Με έγγραφό της η cosmote, στις 24 Σεπτέμβρη 2014, προσπάθησε να κοριοϊδέψει την επιτροπή και τους ενημερώνει ότι η παράνομη προσθήκη αποξηλώθηκε!!! Έλα όμως που σε κάποιες περιπτώσεις αυτός ο οίκος ανοχής που λέγεται κράτος, λειτουργεί προς απογοήτευση κάποιων νταβατζήδων κι έτσι οι φωτογραφίες που ξανατράβηξε η Δ/νση Φάσματος, αποκάλυψε - ευτυχώς - τη συνέχιση της παρανομίας με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα πρόστιμα και η κλήση της εταιρίας σε απολογία.
Εγώ θέλω να σταθώ στις εκκλήσεις που κάναμε τόσο καιρό προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς τη διοίκηση της Αναγέννησης, αναφέροντας σε κάθε ευκαιρία το πρόβλημα που ήταν εμφανέστατο στον ιστό της κεραίας αλλά αυτοί το μόνο που έκαναν και κάνουν είναι να καθησυχάζουν τον κόσμο μη τυχόν και σταματήσει να "ρέει η μαρμίτα".
Θα επανέλθουμε πάντως, λίαν συντόμως, με εισαγγελέα αυτή τη φορά.



ακολουθεί η απόφαση για την κεραία της WIND στην οικοδομή του Τζέκου..





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.