Σε πάρτι υποδοχής του νέου χρόνου και ολοκλήρωσης των εορταστικών εκδηλώσεων με την ονομασία "Αστρογειτονιές" καλεί ο δήμος Θερμαϊκού τους δημότες την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου,από τις 2 το μεσημέρι  μέχρι το απόγευμα στο χώρο της Περαίας, έξω από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Με μουσικές από μπάντες παραδοσιακής και μοντέρνας μουσικής, κρασί και εδέσματα οι πολίτες θα γιορτάσουν τον ερχομό του νέους έτους. Συγχρόνως θα τερματιστεί η φετινή εορταστική ατμόσφαιρα, που επιχειρήθηκε από τη νέα διοίκηση, μετά από πολλά χρόνια χριστουγεννιάτικης ψυχαγωγικής αδράνειας.  Παρότι η προσπάθεια θα πρέπει να επαινεθεί οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι για διαφόρους λόγους - που δεν είναι της παρούσας στιγμής να αναλυθούν - δεν αγκαλιάστηκε από τους δημότες. 

Ο δήμαρχος όμως Γιάννης Μαυρομάτης επιχαίροντας για το αποτέλεσμα, ευχαριστεί και συγχαίρει όσους συνετέλεσαν σ' αυτό υποσχόμενος ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί καλύτερη και τον επόμενο χρόνο. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κουίζ: Σε ποια πολιτιστική εκδήλωση πρόκειται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες γνωστός… ποιοτικός τραγουδιστής, που άδει το άσμα: «χίλια γούστα για μία φούστα»; Ο ίδιος αοιδός, προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, διαθέτει και άλλο ανάλογο τραγούδι υπό τον τίτλο «κόκκινη φούστα», άδοντας: «Με τρελαίνεις με την κόκκινη φούστα σου, πώς μ’ αρέσει να’ μαι μέσα στα γούστα σου». Θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε όχι μόνο για την εκδήλωση στην οποία θα εμφανιστεί ο περί ού ο λόγος τραγουδιστής και ο διοργανωτής της σκυλέ «πολιτιστικής» εκδήλωσης, αλλά και το ύψος της αμοιβής του….
    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.