Στα ΚΑΠΗ Περαίας (Ρωμανού 38Α), Νέας Μηχανιώνας (Κ. Βάρναλη 2) και Επανομής (κεντρική πλατεία) θα μπορούν να βρίσκουν προστασία οι άστεγοι του δήμου Θερμαϊκού στις ψυχρές ημέρες του φετινού χειμώνα.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας - Νεολαίας- Αλληλεγγύης - Πρόνοιας- Αγροτικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Θερμαϊκού έχουν ορίσει και οργανώσει τους συγκεκριμένους χώρους για την προστασία αστέγων σε έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφωνικής γραμμής έκτακτης ανάγκης του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «197» για να ενημερώσουν για άστεγους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Τώρα που τα καιρικά φαινόμενα «αγριεύουν» και ο χειμώνας δείχνει το πιο ψυχρό του πρόσωπο ο δήμος Θερμαϊκού είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους άστεγους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε δύσκολη θέση. Η κοινωνική πολιτική είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής και η έμπρακτη αλληλεγγύη συνιστά το «όχημα» για να ανακουφίσουμε όσους ανάμεσα μας έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.