Ήθελα να γράψω (δεν πρόλαβα), όταν είδα το παρακάτω κείμενο στο fb του  Takis Latas (το οποίο και προσυπογράφω) σχετικά με την πιθανότητα να επιβραβευτούν για άλλη μια φορά στην ελληνική ιστορία κάποια μηδενικά ..... Διαβάστε το και διαδώστε το :


Σε πιάνει αγανάκτηση και αηδία όταν βλέπεις το μηχανισμό που υπάρχει στα ΜΜΕ για ποδηγέτηση του κόσμου! Προσέξτε τη ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ακόμα και της πιο αυτονόητης κριτικής πάνω στη "σκέψη" του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για τη θέση του ΠτΔ τον πλέον αποτυχημένο, άχρηστο (για να μη πω τίποτα άλλο) πρωθυπουργό της σύγχρονης Ιστορίας μας, που κανονικά θα έπρεπε να έχει άλλη αντιμετώπιση (από το λαό, τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη) τον Κώστα Καραμανλή, ή τον πιο βιτρινάτο μηδενικό που αναδείχθηκε στη πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες Δ. Αβραμόπουλο!

ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει το αυτονόητο: "Βρε ΑΥΤΟΥΣ επιλέγετε; Δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες που "τυχαίνει" να είναι πραγματικά ικανοί και γενικής αποδοχής; Γιατί να εξευτελίσουμε έτσι τους θεσμούς;".

Προσέξτε. Δεν πρόκειται για πολιτική διαπλοκή! Η προστασία αυτών των ατόμων και η προώθηση τους έρχεται από πολύ πιο πέρα από τα αυτονόητα! Όλοι μαζί, συντονισμένα, προσπαθούν να περάσουν στο κόσμο με το έτσι θέλω συγκεκριμένα άτομα!

Έφτασαν στο MEGA να στήσουν ψεύτικο σκεπτικό, ώστε να κάνουν "συζητήσιμη μια... λογική λύση Καραμανλή ή Αβραμόπουλου". Ο Εισαγγελάτος μας ξεφούρνισε με επιτηδειότητα τη κουταμάρα πως "με τον Καραμανλή στη Προεδρία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει στο μέλλον έναν... μεγάλο αντίπαλο, αν ο Καραμανλής αναλάμβανε πάλι τη... προεδρία της Νέας Δημοκρατίας"!!!!!! χαχαχαχαχα Δεν είναι εκπληκτικό; Έστησε εντελώς αυθαίρετα σκηνικό πιθανής επιστροφής του ανίκανου βλάκα στη προεδρία του κόμματος του (!), για να μας πεί πως... ΑΥΤΟ είναι που ενδεχομένως φοβάται ο Τσίπρας και με τη προεδροποίηση του "απενεργοποιεί" ένα τέτοιο φοβερό ενδεχόμενο! Και έτσι όσοι τον άκουσαν υποσυνείδητα σχημάτισαν την άποψη "γιατί όχι και ΠτΔ ο Καραμανλάκας;"! Όσο για τον Αβραμόπουλο; Ο Εισαγγελάτος τον χαρακτήρισε, με εκείνο το βλακώδες σοβαροφανές ύφος, ως "άλλη μια σοβαρή επιλογή"! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για τα όσα αυτονόητα σκεφτόμαστε και θυμόμαστε όλοι εμείς! Στη χώρα του μηδέν δεν περιορίζονται στα μηδενικά, αλλά προσπαθούν να τα κάνουν πρότυπα!

Είναι πραγματικά ντροπή ο τρόπος που μεθοδεύονται τα πράγματα (Απλά θυμίζω πως ο Καραμανλής, ο Αβραμόπουλος και η Μπακογιάννη διαθέτουν τους πιο γερούς μηχανισμούς στα ΜΜΕ. Η τρίτη δεν ακούγεται για... πρόεδρος, γιατί απλά θέλει να γίνει πρωθυπουργός!)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ούτως ή άλλως μια ζωή ήταν η εκλογή ΠτΔ προϊόν μαγειρέματος. Τώρα τα λες αρθρογράφε αυτά; Με την ίδια λογική, αν προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ τον αβρα, θα πάει το μυαλό μας στο ότι θέλει να τον φέρει εδώ για να πάψει να είναι επίτροπος για την (λαθρο)μετανάστευση. Πολιτικές ισορροπίες γαρ και τέλος με το επουσιώδες θέμα.
    Αλλού θα κριθούν από τον λαό και όχι σ΄αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.