Έκτακτη σύσκεψη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη είχε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να γίνει η αποτίμηση των επαφών που έγιναν τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον Μάρτιν Σουλτς.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που μεταδίδει το ΑΜΠΕ ο κ. Τσίπρας δήλωσε αποφασισμένος να μείνει συνεπής στις δεσμεύσεις που έδωσε προεκλογικά και τις οποίες εκτίμησε ο ελληνικός λαός.

«Οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου», είπε ο κ. Τσίπρας.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι η τοποθέτηση αυτή επιβεβαιώνει την σταθερή πολιτική θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά έναντι των δανειστών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.