Ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega την Παρασκευή και αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν με τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Ο κ. Παππάς σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει σχέδιο, το οποίο θα ξεδιπλωθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπογράμμισε πάντως, πως “δεν θα ζητήσουμε παράταση. Θα ζητήσουμε διάλογο για αμοιβαία επωφελή λύση”.

Επισήμανε ακόμη ότι “δεν έχω δει καμία δήλωση στελεχών της ΕΚΤ να αναφέρει ότι είναι προϋπόθεση να τηρήσουμε τα προ των εκλογών συμφωνηθέντα”.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με ην Άνγκελα Μέρκελ, είπε: “Ο κ. Τσίπρας θα δει την κ. Μέρκελ όταν έρθει η ώρα”, ενώ πρόσθεσε με νόημα “στην κ. Μέρκελ θα πούμε καλή όρεξη αλλά δεν θα φάμε τον ελληνικό λαό”.

Ακόμη ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης “να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας” και “όταν έρθουν στη Βουλή οι μεταρρυθμίσεις να τις ψηφίσουν και αυτοί”.

Τέλος, θέλησε να καταστήσει σαφές πως “δεν υπάρχει θέμα νομίσματος. Το ξέρουν και οι εταίροι μας”.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.