του ακτιβιστή

Δεν χρειάζονται πλέον να έχεις στα χέρια σου δημοσκοπήσεις για να κρίνεις αν κατακτήσει ή όχι την αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκεί να δεις τις πιρουέττες των εκπροσώπων της διαπλοκής και του συστήματος για να το καταλάβεις. Αυτοί έχουν στα χέρια τους τις πλέον έγκυρες και βεβαιωμένες σφυγμομετρήσεις και με βάση αυτές μεταβάλλουν την μέχρι χθες συστράτευση με Σαμαροβενιζέλους και πολεμική τους στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με την σημερινή στάση τους.

Εντυπωσιακό το πρωτοσέλιδο του “Βήματος της Κυριακής”, που δείχνει τη μεγάλη στροφή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και το… φλερτ με την Αριστερά.

Ο ίδιος ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης υπογράφει άρθρο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, με τίτλο “Εδώ σε θέλω κάβουρα”, αναφερόμενος στις ιστορικές ευκαιρίες που είχε στο παρελθόν η Αριστερά να κυβερνήσει και να αλλάξει την Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας και τον Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Ψυχάρης τονίζει στο κύριο άρθρο του στο σημερινό “Βήμα της Κυριακής”:

“Η εκλογική ισχύς φαίνεται να περιέρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκλογικός σχηματισμός της Αριστεράς εκτιμάται ότι θα φτάσει σε ποσοστά άλλων εποχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου πέφτει στα βράχια.

Η Αριστερά διεκδικεί αυτοδύναμη εξουσία, και προφανώς θα κληθεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δίνεται”.

Γιατί εμάς τώρα όλη αυτή η μεταστροφή  μας θυμίζει αυτόν που παρατάει τις πέτρες προκειμένου να διώξει ένα επικίνδυνο σκύλο και αρχίζει τις γαλιφιές του στυλ "έλα καλό σκυλάκι" ;

Θα παραμείνει άραγε σκύλος ή θα μετατραπεί σε λουλού ;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Τουλάχιστον δεν μπορεί κανείς πλέον να ισχυριστεί ότι ο εκλεκτός του ΔΟΛ είναι ο Θεοδωράκης και το Ποτάμι . Τι θα λεν τώρα όλοι που σταύρωσαν τον Σταύρο προσπαθώντας να τον αποδομήσουν ? Να υποθέσω πως τώρα που είναι οι ίδιοι οι εκλεκτοί του ΔΟΛ ,όλα είναι καλά. Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ ,δεν θα έχουν τελειωμό. Ευτυχώς δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζαμάν φου για το “Εδώ σε θέλω κάβουρα”. Το μόνο που μας νοιάζει είναι αν ο τσιπράκος καταφέρει να τους βάλει τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι και πληρώσουν αυτά που χρωστάνε όλοι τους. Για να δούμε, θα πληρώσουν ή θα τους κλείσει όπως είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.