Αποστάσεις από τις θέσεις του Υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, δείχνει να παίρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας.

Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM ο κ. Λαπαβίτσας εκτίμησε ότι το κλίμα μπορεί να είναι καλύτερο (αναφερόμενος στις επαφές στο εξωτερικό) αλλά η πραγματικότητα δεν είναι καλύτερη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή δήλωση του Γ. Βαρουφάκη πως το 60-70% όσων αναφέρει το μνημόνιο θα τα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Λαπαβίτσας δεν δίστασε να πει ότι αυτό είναι εκτός της γραμμής του κόμματος που πάντα κατέρριπτε συνολικά το μνημόνιο. Στην ερώτηση αν ο ΥΠΟΙΚ είναι εκτός γραμμής κόμματος, ο βουλευτής επανέλαβε τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο.

Στο «τι εννοούσε τότε ο κύριος Βαρουφάκης» ο κ. Λαπαβίτσας απάντησε σκωπτικά: «Ρωτήστε τον Βαρουφάκη, θα τον ρωτήσω κι εγώ όταν τον δω»…

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.