του ακτιβιστή

Αυτά τα παιδιά, της θεατρικής ομάδας ΦΥΡΔΗΝ - ΜΙΓΔΗΝ, δεν μπορεί παρά να έχουν άστρο. Με τη φανταστική παράσταση "έρωτες των Χριστουγέννων", τον Δεκέμβριο, μας έκαναν να αισθανθούμε, μετά από πολλά - πολλά χρόνια, το πνεύμα των Χριστουγέννων, κάτι που είχαμε λησμονήσει.
Και να που χθες κατάφεραν με το αποκριάτικο μασκέ πάρτι - που διοργάνωσαν -  να χαρίσουν την καλύτερη καρναβαλίστικη βραδιά που έγινε ever στον Θερμαϊκό. 

Που έγιναν όλα αυτά; Στο καφέ THEA, στην παραλία του Μπαξέ, που ήταν κατάμεστο. Με υπέροχη μουσική που σου ανέβαζε την διάθεση στα ύψη, με έξυπνες και πρωτότυπες μεταμφιέσεις, με χορευτικά που ετοίμασαν και παρουσίασαν με πολύ μεράκι και χάρη οι ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ και με πολύ χορό που έκανε τους πάντες να συμμετέχουν μετατρέποντας όλους τους παραβρισκόμενους σε μια κεφάτη παρέα. Και βέβαια με πολλά δώρα που μοιράστηκαν οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς, αλλά και διαγωνισμό για την καλύτερη αμφίεση τα τρία πρώτα βραβεία του οποίου κέρδισαν ο Θανάσης, ο Βασίλης κι ο Μανώλης (εντελώς δίκαια κι αξιοκρατικά από την κριτική επιτροπή).
Στην ίδια παρέα εντάχθηκαν και οι φίλοι του Συλλόγου Αποστράτων Θερμαϊκού που το γλέντησαν με την ψυχή τους.
Και επειδή μια εικόνα αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις να σας παρουσιάσουμε το φωτο ρεπορτάζ που κάναμε χθες, συμμετέχοντας κι εμείς στη μεγάλη παρέα της θεατρικής ομάδας:

Να ενημερώσουμε πως όποιος θέλει να δει το πλήρες άλμπουμ από το χθεσινό πάρτι μπορεί να επισκεφθεί τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://plus.google.com/photos/104648043249304945276/albums/6116047986389529729?authkey=CL7elOqEwNe9Rg

























































Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.