Διάρρηξη στο κτήριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται και γραφείο της Ζ' εφορίας στη Θέρμη.

Το κτήριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται και γραφείο της Ζ' ΔΟΥ στη Θέρμη, διέρρηξαν άγνωστοι χθες βράδυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες εισέβαλαν στο κτήριο σπάζοντας μια τζαμαρία και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο της εφορίας, το οποίο περιείχε μετρητά τουλάχιστον 25.000 ευρώ και παράβολα.

Επίσης, επιχείρησαν να κλέψουν και επιχειρησιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Μεταφορών, με τη χρήση των καλωδίων, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Τη διάρρηξη διαπίστωσαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.