Η κάθοδος στον όλεθρο του Germanwings Airbus μπορεί να ήταν μια σκόπιμη, αυτοκτονική επιλογή από τον χειριστή ο οποίος παρέμεινε στο πιλοτήριο, πιστεύουν Γάλλοι εμπειρογνώμονες της αεροπορίας.
Είπαν ότι μπορεί να είναι μια συνειδητή απόφαση ώστε να θέσει την πτήση Βαρκελώνης-Ντίσελντορφ σε βύθιση με  11 λεπτά κατάβαση μέχρις ότου προσέκρουσε  στις γαλλικές Άλπεις.
Μετά την αποκάλυψη ότι ένας από τους δύο πιλότους ήταν κλειδωμένος έξω από το πιλοτήριο, οι εμπειρογνώμονες είπαν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι τα γεγονότα συνάδουν είτε σε αυτοκτονία ή ξαφνική ασθένεια του άλλου πιλότου.
"Μια πτωτική τροχιά αυτού του είδους μπορεί να είναι μόνο  αποτέλεσμα  εθελοντικής πράξης από το πλήρωμα," είπε ένας εμπειρογνώμονας AFP.
"Πετώντας κατ 'ευθείαν στα βουνά δεν έχει κανένα νόημα», είπε ο εμπειρογνώμονας.«Είναι είτε μια ανώμαλη δράση από το πλήρωμα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι κάνουν, ή αδυναμία να αντιδράσει για κάποιο λόγο."
Το AFP   στη Γαλλία επιβεβαιώνει την αποκάλυψη  των New York Times  ότι ένας από τους δύο πιλότους φαίνεται να είχε κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο. 
Η ηχογράφηση που αποκαλύφθηκε από το μαύρο κουτί  που είναι πολύ καλά διατηρημένο:  "Κατά την έναρξη της πτήσης, μπορείτε να ακούσετε τα μέλη του πληρώματος να μιλάμε κανονικά. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακούσετε το θόρυβο ενός από τα καθίσματα να ωθείται προς τα πίσω και ένα άνοιγμα της πόρτας και το κλείσιμο. Δεν υπάρχει άλλη συνομιλία από εκείνη τη στιγμή μέχρι τη συντριβή».
Συναγερμός ακούγεται όταν το αεροσκάφος πλησιάζει το έδαφος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.