Με χαρά σας προσκαλούμε στο
1.   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ    που θα διεξαχθεί το το    ΣΑΒΒΑΤΟ  14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 στο ΔΑΚ στην Άνω Περαία.
΄Εναρξη αγώνα  10.00  και λήξη  περίπου στις 15.00
Το πρωτάθλημα αυτό απευθύνεται σε παιδιά ακαδημιών γυμναστικής και  χωρίζεται σε 4 επίπεδα ανάλογα με τις δεξιότητες τους. Στόχος του είναι να δοθεί μια διέξοδος και μια ευκαιρία στα παιδιά που αθλούνται αλλά δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό.
2.   ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ  ΦΑΣΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ όλων των κατηγοριών των Β' & Δ΄περιφερειών  την                                                            ΚΥΡΙΑΚΗ  15 ΜΑΡΤΙΟΥ  2015  στο ΔΑΚ στην Άνω Περαία.
Έναρξη αγώνα  10.00  και λήξη  περίπου στις 15.30/16.00
Στον αγώνα αυτό μετέχουν οι αθλητές του 5ου επιπέδου, του αγωνιστικού επιπέδου, και διεκδικούν μια θέση στους 15 καλύτερους της Ελλάδας.  Οι αθλητές που θα προκριθούν στην Δ΄κατηγορία θα αγωνισθούν τον Ιούνιο στον τελικό των περιφερειών μας ενώ οι αθλητές των Α΄, Β΄και Γ΄ κατηγοριών θα συμμετέχουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ που θα διεξαχθεί τον ΜΑΙΟ στην Αθήνα.
Η παρουσία όλων σας θα ενθαρρύνει τους αθλητές και τις αθλήτριες μας στην προσπάθεια τους και το χειροκρότημα σας θα επιβεβαιώσει τον αγώνα τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους συμμετέχοντες!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.