Χτες ο Σαμαράς μιλούσε για αντριλίκια, ο Βαγγέλας ο Μεϊμαράκης ξέχασε τις γλαδιόλες και έβγαλε το ζωνάρι και ο Θεοδωράκης ζήτησε -αρκετά ευγενικά ομολογώ- από τον Τσίπρα να τη μαζέψει.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι υπέροχη κυριολεκτικά 2 μήνες τώρα, γιατί υπερέχει σε γλώσσα, επίπεδο, νου και ψυχραιμία. Οπότε δεν έχει ανάγκη κανένα σωματοφύλακα (είναι και λεβεντογυναίκα εξάλλου) για να την προστατέψει με οποιοδήποτε τρόπο από σεξιστικές ή άλλου τύπου επιθέσεις.

Αλλά όταν έρχεται η κόρη του Μητσοτάκουλα, η οποία έστησε πολιτική καριέρα πάνω σε μία δολοφονία, που κράτησε το επίθετο του Παύλου για ψηφαλάκια, που είναι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα της τελευταίας εικοσαετίας, να της κάνει υποδείξεις ''ως γυναίκα προς γυναίκα'' σα να βρίσκεται στο κομμωτήριο και να ψυχιατρικοποιεί πολιτικότατα ζητήματα, νομίζω ότι η υπομονή όλων μας αρχίζει να εξαντλείται και ότι το θράσος τους πρέπει να τελειώνει μια και καλή. 

(Johny Brokovich)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.