Κυριακή 7 Ιουνίου 2η Συνάντηση στον πεζόδρομο της μουσικής

Για ακόμη μια χρονιά το Barveggie restaurant ROOTS μας καλεί να αλλάξουμε διάθεση, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να απολαύσουμε τραγούδια σε αυτή τη νέα μουσική συνάντηση της πόλης.Μαζί μας θα είναι για να μας ξεσηκώσουν τρεις δυναμικές μπάντες όπως οι Baildsa, οι On the road και ο Tall wry kid ξεσηκώνοντάς μας με ελληνική και ξένη ροκ μουσική με βαλκανικό χρώμα.
Παράλληλα έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη μουσική,bazaar με hand made προιόντα και άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν στην πιο πρωτότυπη συνάντηση.
Στην πρωτότυπη αυτή μουσική συνάντηση η Ομάδα Άθωνος (κάτοικοι των διαμερισμάτων  που περικλείονται από τις  οδούς, Αγίας Σοφίας- Ερμού-Αριστοτέλους-Εγνατία- Αγίας Σοφίας) βγάζουν στο «σφυρί» είδη των σπιτιών τους, με τα οποία δεν έχουν, πια, καλή και αρμονική σχέση! Ωστόσο εξακολουθούν να είναι όμορφα και χρήσιμα γι αυτό και μας προσκαλουν  να χαζέψουμε, να «ψωνίσουμε», να γνωριστούμε, να πιούμε καφέ ή τσιπουράκι στην αγαπημένη μας γειτονιά! Από τις 12.00 θα είναι δίπλα στην Πλατεία Άθωνος, στην Παπαμάρκου.

Είσοδος ελεύθερη

(Συνδιοργανώνει το barvegeterian & vegan restaurant ROOTS  με το barrestaurant Bazaar , το Salumeria,το Maxairia και τη Σχεδία στην Πόλη) 

Roots
Vegeterian & vegan place
Μπαλανου 4-6(Πλατεια Αθωνος)

Κυριακη 7 Ιουνιου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.