Διαδικτυακή καμπάνια για την υποστήριξη του αιτήματος διαγραφής του επαχθούς χρέους έχει θέσει σε εφαρμογή η Επιτροπή Αλήθεια του Χρέους της Βουλής.

Μέσω της ιστοσελίδας http://greekdebttruthcommission.org/index_el.php καλούνται όσοι το επιθυμούν να στηρίξουν με την υπογραφή τους την προσπάθεια της Επιτροπής για διαγραφή του ελληνικού χρέους.

Στην καμπάνια μέχρι τώρα έχουν υπογράψει περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι, ενώ έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 17 γλώσσες για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης. Προς τους Ευρωπαίους πολίτες και προς τους πολίτες όλου του κόσμου! Προς όλους τους ανθρώπους που αντιπαλεύονται την πολιτική της λιτότητας και αντιστέκονται να πληρώσουν το δημόσιο χρέος που μας στραγγαλίζει και που συμφωνήθηκε πίσω από τις πλάτες μας και είναι αντίθετο με τα συμφέροντά μας.

Σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο προσυπογράφουν το κείμενο όπως οι Noam Chomsky, Ken Loach,  Immanuel Wallerstein, Hugo Blanco Galdos, Etienne Balibar και εκατοντάδες καθηγητών, επιστημόνων, πολιτικών κ.ά
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.