Του Γ. Γ.

Θα διατυπώσουμε μια απορία που μπορεί να θεωρηθεί και αφελής. Χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είπε κατά την συνάντησή του με τους πολιτικούς συντάκτες: «στο κείμενο των 47 σελίδων που κατέθεσε η κυβέρνηση στους Θεσμούς, δεν αντανακλάται η θέση της κυβέρνησης αλλά το καταστάλαγμα των διαπραγματεύσεων στο Βrussels Group».

Σήμερα στο πρωτοσέλιδο της Αυγής –στην διαδικτυακή της παρουσία- διαβάζουμε: «Το κείμενο των 47 σελίδων που έχει καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση ως βάση συμφωνίας είναι το μόνο το οποίο αποδέχεται ως βάση συζήτησης και μόνο για ήσσονος σημασίας και κατά βάση βελτιωτικές αλλαγές».

Μισό ρε παιδιά για να καταλάβουμε και εμείς οι άσχετοι. Στέλνεις ένα κείμενο στους γκάγκστερ –όπως έλεγε κάποτε τους εκπροσώπους των «θεσμών» ο Α. Τσίπρας- στο οποίο  «δεν αντανακλάται η θέση της κυβέρνησης» αλλά θεωρείτε όμως ότι είναι «η μοναδική βάση συζήτησης»,σύμφωνα με την «Αυγή».

Συγνώμη ρε μάγκες, του ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανόν να έχουμε χάσει επεισόδια. Ετσι, όμως γίνεται η σκληρή διαπραγμάτευση, όπως λέτε και όχι καθένας προβάλλοντας την επιχειρηματολογία για τις θέσεις του; Το να αρκεστείς σαν πρόταση σου θέτοντας ένα κείμενο που είναι απόρροια ενός νεφελώδους "καταστάλαγμα των διαπραγματεύσεων στο Βrussels Group" και όχι διεκδικώντας την αποδοχή των δικών σου απόψεων, δεν είναι προβληματικό και προσβλητικό στην ουσία; 

(Φυσικά το ίδιο το κείμενο είναι απαράδεκτο και δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική φυσιογνωμία που θέλει να προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση)

Περίεργη Συριζαίικη λογική.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.