Πλήθος συνδημοτών μας παρακολούθησαν χθες το Σάββατο βράδυ ένα πρόγραμμα που παρουσίασαν στο αμφιθέατρο των Πεύκων, στη Μηχανιώνα, παιδιά αλλά και ενήλικες που ήταν αφιερωμένο στους αθλούμενους στα προγράμμα άθλησης για όλους του Δήμου Θερμαϊκού.

Στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού πήραν μέρος τα παιδικά τμήματα της κινητικής αγωγής, του fanky kids, της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής γυμναστικής, του μοντέρνου χορού και τα τμήματα των ενηλίκων της αεροβικής, του fanky fitness, του dance aerobics, του step aerobics και του Crossfit.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης, οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας κκ Νίκος Τσουρούς και Νίκος Γιάκης, η Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κα Κατερίνα Χατζηχριστοφή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Άγγελος Σαμακοβλής, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μηχανιώνας κα Μένη Βαρσάμογλου και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Μάκης Μπίρος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε με θετικό πρόσημο την εικόνα του  πρόσφατα ανακαινισμένου θεάτρου που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση (συγκρίνοντάς το με την περασμένη εικόνα του). Αυτό οφείλεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από μέλη συλλόγων της Μηχανιώνας.
Επίσης θετικά αξιολογείται και η πεντακάθαρη και τακτοποιημένη παρακείμενη παραλία της πόλης (μια πρωτόγνωρη εικόνα για την περιοχή) που παλιά ήταν απογοητευτική. Τα εύσημα στις υπηρεσίες καθαριότητας και τους επικεφαλής της.












Οι φωτογραφίες είναι του φίλου κ. Χρήστου Ερινέλη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.