Συνέδριο με θέμα «Κοινωνική Οικονομία & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα», διοργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Θέρμης και η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 9.30 πμ, στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Θέρμης.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται, με την ολοκλήρωση της Πράξης «Τοπική Δράση Κοινωνικής Συνοχής και Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης», με στόχο την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν με την συνεργασία των Δήμων Θερμαϊκού, Θέρμης, Καλαμαριάς και Πυλαίας Χορτιάτη, στους τομείς της προώθησης της απασχόλησης καθώς και την ανάδειξη των εγχειρημάτων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, τα οποία αναπτύχθηκαν και συνεχίζουν να αναπτύσσονται στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα συζητηθούν θέματα περαιτέρω στήριξης και προώθησης των Κοινωνικών Επιχειρήσεων, με τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκών και Επιστημονικών Φορέων, Κοινωνικών Εταίρων και της Κοινωνίας των Πολιτών.

Στο φουαγέ του θεάτρου θα λειτουργήσει Έκθεση προϊόντων Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων

Πληροφορίες : τηλ  2310463930,  Κα Σαββάκη Κλειώ, και Κα Αθανασιάδου Ευγενία και στο 
email cleosav@anatoliki.gr

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.