Ένα από τα πολύ καλά μπλογκς, ο Αιθερόπλωος, όπως μας ενημερώνει ο διαχειριστής του σταματάει την λειτουργία του.
Προφανώς σεβόμαστε την απόφαση του Γιώργου αλλά θεωρούμε ότι η μπλογγόσφαιρα, και ειδικά στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, γίνεται φτωχότερη.
Θα θέλαμε να "τσιγγλίσουμε" το αιθερόπλωο να αναιρέσει την αναγγελία λήξης γιατί θα μας λείψει η φρέσκια ματιά και η ιδιαίτερα ευχάριστη και άμεση γραφή των αναρτήσεών του.
Αναδημοσιεύουμε το τελευταίο ποστάρισμα που συνοδεύεται από μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτοσοπιά με την οποία ο αιθερόπλωος "τοποθέτησε" φανάρι στο δρόμο της Επανομής, στο ύψος του "Μασούτη - Lidl":



Μετά από 6 χρόνια ο Αιθερόπλωος …προσγειώνεται.


Αυτό είναι το τελευταίο ποστ αυτού του blog.

Χωρίς πολλά γιατί και διότι, έτσι όπως ξεκίνησε 
(μια Κυριακή στις 24 του Μάη, το 2009) έτσι και σταματάει. 

Κλείνω επίτηδες με ένα θέμα σαν το παρακάτω γιατί πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των αναρτήσεων εδώ μέσα.

Δε ξέρω πόσο τα κατάφερα αλλά ο σκοπός μου τις περισσότερες φορές, ήταν να αναδείξω σοβαρά θέματα που ταλανίζουν την τοπική (και όχι μόνο) κοινωνία, δίνοντας παράλληλα μια εύθυμη χροιά στην παρουσίαση.

Το blog θα μείνει ανοιχτό σαν αρχείο, πρώτον γιατί ό,τι γράφει δε ξεγράφει και δεύτερον επειδή από τις σελίδες του πέρασαν ουκ ολίγα «θεματάκια» που πολλοί από τους πρώην διοικήσαντες (από κοινότητες μέχρι ομάδες) σε τούτο τον άμοιρο τόπο, θα ήθελαν διακαώς να μην έχουν δημοσιευτεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολλούς επισκέπτες της σελίδας (259.785 views) και στους λίγους αλλά εύστοχους σχολιαστές.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …ΒΑΛΑΜΕ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ “ΜΑΣΟΥΤΗ-LIDL”!!!


Σαν και αύριο, πέρσυ 3 Ιουνίου, ο Θανάσης τραυματίζονταν πολύ σοβαρά σ’ αυτό το σημείο του δρόμου. Λίγες μέρες αργότερα θα «κατέληγε» όπως λέμε στο νοσοκομείο, για να τον «ακολουθήσει» ένα μήνα αργότερα (7 Ιουλίου) η Μπέλα που κι εκείνη χάθηκε σε τροχαίο, στον ίδιο δρόμο, εκατό μετρα παραπάνω.


Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν μαζευτεί πάνω από χίλιες υπογραφές, έχουν σταλεί προς κάθε υπεύθυνο πάμπολλες επιστολές, έχουν κινητοποιηθεί ομάδες πολιτών, σύλλογοι, απλοί δημότες αλλά (τι ειρωνία) και …ο ίδιος ο δήμαρχος!!!!

Τι έγινε;

ΤΙΠΟΤΑ!

Έτσι κι εγώ, επιστράτευσα τα μόνο μου όπλα (δυο αράδες στο μπλογκ και λίγο φωτοσοπ) και το ποστάρω φάτσα-κάρτα στην ΞΕΦΤΙΛΑ όσων εμπλέκονται με το θέμα του δρόμου, με πρώτο το δήμαρχο με τις πολλές του υποσχέσεις και δεύτερους, όσους μπλοκάρουν την όποια λύση πήγε να δοθεί μέχρι τώρα.

Αλλοίμονό σας αν θρηνήσουμε κι άλλο νεκρό..

Υ.Γ.1  Σορρυ αν το μονταζ θεωρηθεί διακωμώδηση του τόσο σοβαρού θέματος αλλά πιστεύω ότι αν ζούσε ο Θανάσης κι η Μπέλα, θα το επικροτούσαν.

Υ.Γ.2  Καλή τύχη στους ...ζωντανούς


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.