Το γύρο του διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ώρες φωτογραφία ενός Πακιστανού που σύμφωνα με αρκετά ακροδεξιά (και όχι μόνο) site κέρδισε τα 9 εκατομμύρια στο Τζόκερ.

Ελάχιστοι βέβαια μπήκαν στον κόπο να τσεκάρουν την φωτογραφία προκειμένου να διαπιστώσουν ότι ανήκει στον Πακιστανικής καταγωγής Farrakh Nizzar ο οποίος όμως δεν ζει στην Ελλάδα αλλά… στο Μάντσεστερ. Ευτυχώς ιστοσελίδες, όπως αυτή της LIFO εντόπισαν σύντομα την απάτη.

Αρκετά site μάλιστα σχολιάζουν και τις «προκλητικές» όπως λένε δηλώσεις του ότι «δεν του αρέσει η Ελλάδα, γιατί τρώνε χοιρινό και οι γυναίκες κυκλοφορούν πολύ γδυμένες».

Το πρώτο θλιβερό συμπέρασμα από μια πρόχειρη έρευνα στο Ιντερνετ είναι πόσες δεκάδες τέτοια site υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και πόσοι αυτοί που τα διαβάζουν και τα πιστεύουν.


Γιατί ως γνωστόν ο ρατσισμός είναι σαν τη βλακεία…. αν δεν τα τσακίσεις γρήγορα έχουν την τάση να μεταδίδονται και να αναμεταδίδονται.

Α.Χ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.