Το σχέδιο κομματικών (Τσιπρικών) πατριωτών στο ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε Φίλης και λοιπά Παγκαλοειδή) για απομάκρυνση της Ζωής Κωνσταντοπούλου το έχουν καταλάβει ακόμα και οι γάτες, μετά την ενοχλητικά στάση της στις τελευταίες συζητήσεις στη Βουλή και μετά το καθαρό ΟΧΙ στην μειοδοτική συμφωνία που υπογράφηκε.
Να που όμως τώρα που οι επικριτές της -και δεν μιλάμε για τους ποταμοσαμαραβενιζέλους που φυσικό είναι να επιθυμούν τον πολιτικό της θάνατο αφού τους έχει αποκαλύψει με δημόσιες τοποθετήσεις της- ανακάλυψαν δύο τεράστια "σκάνδαλα". Και μάλιστα η προβολή τους γίνεται  από ένα νέο μέλος του κλαμπ (που έχει γίνει φιλοτσιπρικό .... Αλέξη να περιμένεις να σε πετάξει το σύστημα μόλις του κάνεις τη δουλειά... τη συμφωνία γαρ), αυτό δεν είναι άλλο από το ποντίκι. Δυστυχώς την δόξα πολλοί εμίσησαν ......
Για να δούμε ποια είναι αυτά;
1) Είπε ψέμματα η κ. Κωνσταντοπούλου ότι ο επιστημονικός συνεργάτης της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος Ερίκ Τουσέν εργάστηκε αφιλοκερδώς.
Απόδειξη; Εισέπραξε το ιλιγγιώδες ποσό των 1.150 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του τις 23 μέρες που βρισκόταν στην Ελλάδα. Δηλαδή 50 ευρώ την ημέρα για διαμονή και τροφή. Μ' άλλα λόγια μιλάμε για... κραιπάλη για ρωμαϊκό όργιο!
2) Η Βουλή δαπάνησε 12.000 ευρώ για τα αεροπορικά εισιτήρια και τα κόμιστρα από και προς το αεροδρόμιο των μελών της Επιτροπής, την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου.
Πρόκειται για... θηριώδη διασπάθιση δημόσιου χρήματος! Κακώς τους πλήρωσε η Βουλή τα αεροπορικά εισιτήρια. Έπρεπε να μετακινούνται με δικά τους έξοδα ή ακόμη καλύτερα να πηγαινοέρχονται με τα πόδια.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.