Σε εκδήλωση γευσιγνωσίας μας προσκαλεί η ΔΕΠΑΘ του Δήμου Θέρμης,  που διοργανώνει στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Θέρμης Δρώμενα 2015».

Στόχος της εκδήλωσης - που έχει τον τίτλο «Θέρμης Γεύσεις»  και είναι η 1η Γιορτή Γευσιγνωσίας που πραγματοποιείται - να αποτελέσει ένα φεστιβάλ γεύσεων και πολιτισμού που χαρακτηρίζει τόσο τις περιοχές του δήμου μας, όσο και τους κατοίκους του.

Η μεγάλη ποικιλία σε στοιχεία λαϊκής παράδοσης και λαογραφικών στοιχείων των κατοίκων εκφράζεται μέσα από τα πιάτα που υπάρχουν στο καθημερινό μας τραπέζι. παραδοσιακά εδέσματα, τοπικά προϊόντα, γλυκίσματα από τοπικές συνταγές.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με παράλληλα πολιτιστικά δρώμενα, ενώ απώτερος στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό και να καθιερωθεί.

Δυναμικό παρόν με εδέσματα θα δώσουν με την συμμετοχή τους , τοπικοί παραγωγοί και πολιτιστικοί σύλλογοι από όλες τις περιοχές του Δήμου.

Η εκδήλωση «Θέρμης Γεύσεις» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, στην πλατεία της Θέρμης ( Ώρα 19.30 ) .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.