Η κυβέρνηση σκοπεύει κλείσει τη Βουλή και να προχωρήσει σε λειτουργία θερινών τμημάτων της Βουλής ως τον Οκτώβριο, ενώ δεν αποκλείεται τα θερινά τμήματα να παραταθούν, αφού προβλέπεται αυτό το καλοκαίρι να κρατήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Αλέξης Τσίπρας σκόπευε να κλείσει νωρίτερα τη Βουλή αλλά είχε κι ένα Μνημόνιο να υπογράψει ο άνθρωπος -όπως είχε υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του-, ενώ έπρεπε να περάσει από τη Βουλή και η συμφωνία για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια -ανάμεσά τους της Θεσσαλονίκης, των Χανίων και της Ρόδου-, τα οποία δίνονται στους Γερμανούς , ώστε να εκπληρωθεί η υπόσχεση που έδινε ο Αλέξης Τσίπρας στη Ρόδο στις 15 Ιανουαρίου του 2015 στη Ρόδο. Δείτε και το βίντεο, αν δεν με πιστεύετε:



Με το κλείσιμο της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει την σφραγίδα της Βουλής και την παραδίδει στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε, ενώ παράλληλα απομονώνει την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είναι υστερική, ψυχασθενής και απατεώνισσα, αφού διαπραγματεύτηκε μόνη της πέντε μήνες με τους εταίρους και έφερε στην χώρα το τρίτο Μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει εκλογές τον Σεπτέμβριο, γιατί μπορεί να έρθει στην κυβέρνηση καμιά Νέα Δημοκρατία και να χαθούν όλα αυτά τα προνόμια που απέκτησαν οι Έλληνες πολίτες αυτούς τους επτά μήνες της κυβέρνησής του.

Παράλληλα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρει την κατηφόρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τον ακολουθεί -αν και δεν έχει διασπαστεί ακόμα-, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει μάχη στις επόμενες εκλογές για να μπει στη Βουλή με το απο-κομμα που θα του έχει απομείνει.

Βέβαια, ο Τσίπρας μπορεί να καταργήσει και τις εκλογές. Για την ακρίβεια, μόνο αυτό δεν έχει κάνει ακόμα.

Εν τω μεταξύ, ο Τσίπρας με τον Τσακαλώτο, τον Σταθάκη, τον Δραγασάκη και τα άλλα παιδιά πέρασαν το πιο άγριο Μνημόνιο, κλείνουν τη Βουλή και ξεπουλούν τώρα συστηματικά τη χώρα -έχοντας γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια την δημοκρατία και το δημοψήφισμα- αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως αυτό ήταν το σχέδιο του Τσίπρα από την αρχή.

Περαστικά, χάπατα.

Μου αρέσει που νομίζετε πως σας αξίζει και κάτι καλύτερο.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.