Ο ΑΣΟ Πολυγύρου διοργανώνει για 3ή συνεχόμενη χρονιά ανοικτό τουρνουά Rapid το Σάββατο 22 Αυγούστου στο καφέ μπαρ Tiverious στον Πολύγυρο.
Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση των αγώνων όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε να δηλώσετε ηλεκτρονικά συμμετοχή στο www.skakipoligiros.blogspot.gr.




Φωτογραφίες από το περσυνό τουρνουά 2014 στο : https://flic.kr/s/aHsk2pXo7V
Αποτελέσματα από το περσυνό τουρνουά: http://chess-results.com/tnr143370.aspx?lan=19

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
3ου ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPIDΑ.Σ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Α.Σ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Θ.Χ. (www.skakipoligiros.blogspot.com).

ΧΩΡΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Café – barTIVERIOUS, πλατεία ηρώων, Πολύγυρος  Χαλκιδικής, Σάββατο 22-08-2015, ώρα προσέλευσης 16.30 &ώρα έναρξης 17.00.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ελβετικό FIDE 6 γύρων.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Σκακιστές ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή σκακιστικής δυναμικότητας, με παράβολο: 5 ευρώ(β΄ μέλος οικογένειας: 3 ευρώ, γ΄ μέλος, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Οι μη έχοντες δυνατότητα καταβολής: δωρεάν).
  
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Μέχρι Παρασκευή, 21-08-2015, στο www.skakipoligiros.blogspot.gr, καιστα τηλέφωνα 6945891308 Παλαιοχωρινός Παναγιώτης και 6974200002 Κουκουμπής Κων/νος. Δυνατότητα συμμετοχής μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη, εφόσον δεν συμπληρωθεί ο ανώτερος αριθμός συμμετοχών των 60 ατόμων.

XΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 12 λεπτά. Επιπρόσθετα, από την 1η κίνηση και για κάθε κίνηση 3 δευτερόλεπτα πρόσθετου χρόνου για κάθε παίκτη.

ΕΠΑΘΛΑ: 1ος, 2ος, 3ος & 1η : Κύπελλα. Μετάλλια σε ειδικές κατηγορίες: οι τρείς πρώτοι και το πρώτο κορίτσι κάτω των 8, 10, 12, 14, 16, ο πρώτος βετεράνος S60, καθώς και μία κατηγορία αρχάριων σκακιστών.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για την άρση των ισοβαθμιών ισχύουν τα εξής κριτήρια:  1) Αποτελέσματα μεταξύ των ισοβάθμων 2) Κριτήριο Bucholtz μεταβλητό με παραμέτρους 3) Κριτήριο Sonneborn-Berger.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Μήτσιου Δημήτριος.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Παπαευστρατίου Ανδρέας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ:Παλαιοχωρινός Παναγιώτης.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Κουκουμπής Κωνσταντίνος, Μπανάκας Κωνσταντίνος, Ζήσης Δημήτριος. 

Ό,τι δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω προκήρυξη συμπληρώνεται - λύεται από την διεύθυνση των αγώνων.


                                                                                                  Το Δ.Σ. του ΑΣΟΠ
-- 
Α.Σ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ 19
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Τ.Κ. 63100
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.