Με μία πολύ σκληρή γραπτή ανακοίνωση απάντησε ο Μανώλης Γλέζος στο διάγγελμα του πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Παραμένει στις ιδέες του, όπως έκανε και κάνει μια ολόκληρη ζωή, και δεν δίνει συγκατάθεση στις επιδιώξεις της κυβέρνησςης του Μαξίμου που την διαχωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ:

Η κυβέρνηση Μαξίμου αποφάσισε να οδηγήσει σε εσπευσμένες εκλογές; στις 20/9 αγνοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, γιαυτό και δεν συγκάλεσε πλατιά σύσκεψη.
Ο στόχος είναι φανερός: Η υποταγή στους δανειστές και την ολιγαρχία.
Ύστερα από αυτό καλούνται όλοι οι ιδρυτές ταυ ΣΥΡΙΖΑ και όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν θέλουν την επανάληψη ενός νέου Λιβάνου σε ένα μέτωπο Αντίστασης, σε μια ενιαία λαϊκή αντιστασιακή συνεργασία για να αποτραπεί η αφαίμαξη του λαού μας και η καταστροφή της χώρας, για να κρίνει ο ΛΑΟΣ ο μόνος αρμόδιος, το μέλλον του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.