(1) ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ − ΘΡΑΚΗΣ          Αριθμ. 38964
Καθορισμός  αρμοδιοτήτων και ορισμόςμέλους του Διοικητικού Συμβουλίου  της  Δημοτικής Επιχείρησης ΎδρευσηςΑποχέτευσης Θερμαϊκού  ΝομούΘεσσαλονίκης ως μέλους με πλήρηαπασχόληση στην Επιχείρηση  καικαθορισμός  αποζημίωσης αυτού.
Ο ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑΓ. Γ. Αποκεντρωμένης ΔΙΟΙΚΗΣΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ − ΘΡΑΚΗΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 7 του Ν.1069/1980 (ΦΕΚ 191/Α΄) «Περί κινήτρων γιατην ίδρυση επιχειρήσεων ................. 2, 3, 4 - 6
7. Το γεγονός ότι  από τις  διατάξεις της απόφασης αυτής  προκαλείται δαπάνη ύψους, περίπου,  3.960,00 ευρώ σε βάροςτου προϋπολογισμού  της  επιχείρησης, ηοποία  για  το  έτος  2015 έχει  προβλεφθείστον  Κ.Α. 04.61.01.0000, ενώ θα υπάρχει πρόβλεψη για  ανάλογη πίστωση, ύψους 7.920,00 ευρώ στον αντίστοιχο κωδικό τωνπροϋπολογισμών των επομένων ετών, όπωςδιαλαμβάνεται  στην  με αριθμ. πρωτ.1111/09.06.2015 βεβαίωση της επιχείρησης, αποφασίζουμε:
1Καθορίζουμε  τις αρμοδιότητες, τουΙωάννη Καλλονά του Βενέδικτου, με Α.Δ.Τ.ΑΒ 713508, μέλους και Αντιπροέδρου τουΔιοικητικού Συμβουλίου, με πλήρηαπασχόληση στη Δημοτική  ΕπιχείρησηΎδρευσης Αποχέτευσης Θερμαϊκού (Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ) Νομού Θεσσαλονίκης ως εξής:
α. εποπτεία των  συνεργείων ύδρευσης και  αποχέτευσης,  
β. εποπτεία της  λειτουργίας του  έργου  της αποχέτευσης στην  Επανομή. 
Η απασχόληση του  εν λόγω μέλους, τοοποίο έχει εμπειρία σε διοικητική  θέση, κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία,δεδομένου του περιορισμένου αριθμού υπαλλήλων  στην  επιχείρηση, σύμφωνα μετα διαλαμβανόμενα στην ανωτέρω αριθμ. 75/2015 απόφαση του ΔιοικητικούΣυμβουλίου  της  επιχείρησης.
2. Καθορίζουμε την  αποζημίωση  του  για την  πλήρη απασχόληση  του στηνΕπιχείρηση, στο ποσό των εξακοσίωνεξήντα  ευρώ (660,00 €), μεικτά, μηνιαίως,μέχρι τη λήξη της θητείας του.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στηνΕφημερίδα  της Κυβερνήσεως.
Θεσσαλονίκη,  9 Ιουνίου 2015 - 
Ο ασκών καθήκοντα  Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης 
ΝΙΚΗΤΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗΣ 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Για το καλό του τόπου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καλωνάς είναι συνταξιούχος του δημοσίου και πήρε την δουλειά ενός άνεργου νέου επιστήμονα που θα πρόσφερε τα πολλαπλάσια. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.