Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για φωτογραφία που απεικονίζει αστυνομικό στην Κω να χαστουκίζει μετανάστη κρατώντας ένα μαχαίρι, τη στιγμή που Πακιστανοί και Σύροι πρόσφυγες περιμένουν για να πάρουν έγγραφα προσωρινής παραμονής. Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Ο ανταποκριτής του Associated Press, Ντάλτον Μπένετ, “πόσταρε” την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: “Έλληνας αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους, ενώ περιμένουν για τα χαρτιά τους. Καλώς ήρθατε στην Κω”.
Λίγο αργότερα, το Associated Press “ανέβασε” και βίντεο με το περιστατικό, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ
πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Διαβάσαμε χθες στο EFENPRESS:

    Λαθρομετανάστες επιχείρησαν να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία στην Κάλυμνο! - Οι κάτοικοι απάντησαν με δυναμίτες! (εικόνες)

    Σαν πολύ δεν τους ανεχθήκαμε;
    _______________________
    Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ" ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ!

    Επίθεση είχαμε σήμερα στο Λιμεναρχείο της Καλύμνου από "στίφη" λαθρομεταναστών τα οποία επιδίωξαν να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από τον ιστό, να αναποδογυρίσουν περιπολικό του ΛΣ, ενώ είχαν "δασκαλευτεί" από εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας να μην δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα λεγοντάς τους ότι είναι παράνομο!

    Οι κάτοικοι του νησιού πέταξαν μέχρι και δύο δυναμίτες για να απωθήσουν τους λαθρομετανάστες που επιχείρησαν να στήσουν σκηνικό εξέγερσης στο νησί τους.
    Ο ύποπτος ρόλος της Ύπατης Αρμοστείας αλλά και διαφόρων αμερικανοκίνητων ΜΚΟ υπέρ των λάθρο και της κοινωνικής καταστροφής της χώρας αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.