Το καλό να λέγεται ....
Δεν έχει σημασία αν το κόστος λειτουργίας της συγκεκριμένης παροχής είναι ελάχιστο για τον δήμο.
Η εφαρμογή του προγράμματος που δεν γνωρίζαμε ότι λειτουργεί δείχνει την ευαισθησία της δημοτικής αρχής απέναντι σε ηλικιωμένους - κατά βάση - συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να μετακινηθούν προς τις λαϊκές αγορές του δήμου μας.
Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε την Παρασκευή το πρωί, λίγο πριν φτάσουμε στην λαϊκή του Μπαξέ για τα καθιερωμένα βδομαδιάτικα ψώνια, όταν είδαμε απέναντι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο  της διαδημοτικής συγκοινωνίας. Σπεύσαμε να πληροφορηθούμε από τον οδηγό, έναν νεαρό και ευπροσήγορο δημοτικό υπάλληλο, αν έχει ξεκινήσει η διαδημοτική συγκοινωνία.



Και μάθαμε ότι το λεωφορειάκι του Δήμου βρίσκεται σε τακτικά δρομολόγια κάθε Παρασκευή μεταφέροντας από και προς την λαϊκή συμπολίτες μας από την περιοχή του Άνω Μπαξέ. Το ίδιο όπως πρόθυμα μας πληροφόρησε συμβαίνει και την Δευτέρα στην λαϊκή της Περαίας αλλά και την Πέμπτη στη Μηχανιώνα εξυπηρετώντας δημότες από τις περιοχές της Άνω Περαίας και της Σμίλας και Δροσιάς. Οι κυρίες μάλιστα, που είχαν επιβιβαστεί με τα ψώνια και ανέμεναν την αναχώρηση του οχήματος, μας δήλωσαν με χαρά το πόσο εξυπηρετική είναι η παροχή αυτή του δήμου, λέγοντας πως θα αδυνατούσαν διαφορετικά να φθάσουν στην λαϊκή.



Θεωρούμε πως είναι ένα θετικό βήμα της δημοτικής αρχής που καλό θα ήταν να το επεκτείνει και σε άλλες περιπτώσεις αλλά και να το γνωστοποιήσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ομάδες συμπολιτών μας που δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους στα όρια του δήμου μας.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.