Χθες ο Μανώλης Γλέζος συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής από τα οποία τα περισσότερα τα έχει φάει σε φυλακές και εξορίες -13 χρόνια φυλακισμένος σαν μελλοθάνατος- και στον αγώνα για τα δίκαια του λαού.

Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, αποδέχτηκε   την πρόταση του Παναγιώτη Λαφαζάνη και τελικά θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της  «Λαϊκής Ενότητας».

Στην δεύτερη θέση στο ίδιο ψηφοδέλτιο αναμένεται να βρεθεί ο γνωστός δημοσιογράφος –σκιτσογράφος  Στάθης Σταυρόπουλος, ενώ τρίτη στην λίστα θα είναι η Αγλαΐα Κυρίτση η οποία τον Γενάρη είχε εκλεγεί τέταρτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.