Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/9/15, το άνοιγμα του Ομίλου σε νέους φίλους. Παιδιά με τους γονείς τους αλλά και μόνοι ενήλικες με την παρέα τους, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α.Θ. Τα Μέλη του είχαν ετοιμάσει τα σκάφη τους για να τους φιλοξενήσουν σε μια μικρή βόλτα, αρμενίζοντας στα ανοιχτά.

Οι μικροί φίλοι μας που ήρθαν για πρώτη φορά κοντά στα σκάφη και στους μικρούς μας αθλητές, είχαν την ευκαιρία να δουν την προετοιμασία τους, αλλά και την προπόνησή τους συμμετέχοντας σε αυτήν. Οικογένειες με παιδιά φιλοξενήθηκαν όλοι μαζί σε σκάφη για την πρώτη τους βόλτα στον Θερμαϊκό με πανιά.

Οι γονείς ενημερώθηκαν με λεπτομέρειες για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας και τα πολλαπλά οφέλη που αυτό επιφέρει στην σωματική και κυρίως νοητική αγωγή των παιδιών, μέσα από τα προγράμματα των Ακαδημιών του Ν.Ο. Ακτής Θερμαϊκού. Πολλοί ενήλικες έδειξαν ένθερμο ενδιαφέρον για τις Ακαδημίες Ενηλίκων, τόσο για την παράκτια Ιστιοπλοΐα όσο και για την Ανοιχτής Θαλάσσης.
Τα πολύ θετικά σχόλια των συμμετεχόντων, αλλά κυρίως τα τεράστια χαμόγελα των παιδιών, μας υποχρεώνουν να υποσχεθούμε την επανάληψη μιας τέτοιας ημερίδας
Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη παρέα του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.