Μια πολύ καλή πρωτοβουλία της Περιφέρειας δίνει χώρο έκφρασης σε μια σειρά ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων να δείξουν την πολύ αξιόλογη δουλειά τους. Μέσω της 1ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων "ΘΥΜΕΛΗ" μας δίδεται η ευκαιρία να βρεθούμε κοντά σε "εραστές" της θεατρικής δημιουργίας και να χειροκροτήσουμε τις ενδιαφέρουσες προσπάθειές τους.

Μέσα στις παραστάσεις που θα δοθούν χαιρόμαστε που βρίσκονται και δύο που τις έχουμε ήδη "χαρεί" εμείς στον Δήμο Θερμαϊκού  και που ανέβηκαν και οι δύο με την συνδρομή της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού η πρώτη στην Περαία (Οκτώβρης '14) και η δεύτερη στη Μηχανιώνα (Ιούνης '15) με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για τις ΤΡΩΑΔΕΣ του Ευριπίδη, παράσταση του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και για τις ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη της Θεατρικής Ομάδας Φύρδην Μίγδην. Και τις δύο υπογράφει η συμπολίτισσά μας κ. Γιώτα Αλεξοπούλου και καλούμε όσους δεν τις έχουν δει να μην τις χάσουν.

Η θεατρική εβδομάδα θα φιλοξενηθεί στο Κινηματοθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Εθνικής Αμύνης 1) στην Θεσσαλονίκη με ώρα έναρξης 9.00 μμ και είσοδο ελεύθερη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.