Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία απευθύνει έκκληση στους φίλους της για προσφορά ειδών για τους πρόσφυγες της Ειδομένης.
Την προσεχή Τετάρτη από τις 5 έως και τις 8 μμ, όποιος μπορεί να διαθέσει πανωφόρια, παλτά, ομπρέλες καθώς και κουβέρτες σε καλή κατάσταση παρακαλείται να τα φέρει στο Στέκι της Πρωτοβουλίας, Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός, στην Περαία.
Σήμερα στείλαμε ότι παιδικά παπουτσάκια είχαμε στα αποθέματά μας για κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών των μικρών προσφυγόπουλων.

--------------
Την προσεχή Τετάρτη από τις 5 έως και τις 7 μμ παρακαλούνται όσοι από τους συνδημότες μας έχουν υποβάλλει αίτηση για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθεια ΤΕΒΑ να προσέλθουν στο Στέκι της Πρωτοβουλίας Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός, στην Περαία, προκειμένου να υπογράψουν την εκτυπωμένη αίτηση και να λάβουν το αντίγραφό τους.

--------------
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την διάθεση ποσότητας μήλων που θα γίνει από το Στέκι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας.
--------------
Την Κυριακή στις 10.30 πμ θα γίνει η τελευταία συνάντηση των συμμετεχόντων στο workshop κατασκευής του ηλιακού πάνελ για ανέξοδη παραγωγής θερμότητας. Θα κλείσει το πάνελ και θα ολοκληρωθεί η δημιουργία του. Θα ακολουθήσει παρουσίαση της κατασκευής του σε εκδήλωση που θα γίνει προσεχώς και θα περιλαμβάνει βιντεοπροβολή.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.