Εκδήλωση για προώθηση υιοθεσίας αδέσποτων κουταβιών και μικρών γατιών οργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Θερμαϊκού ο Σείριος το Σάββατο 3 Οκτωβρίου!!

Η εκδήλωση που ήδη "ανέβηκε" στο facebook με τον τίτλο "Υιοθέτησε ένα αδέσποτο κουταβάκι η γατάκι " μας καλεί να γνωρίσουμε από κοντά τα μικράκια που ψάχνουν ένα μόνιμο σπίτι και αγάπη !!!

Μάλιστα μας προϊδεάζει για πιθανές εκπλήξεις και ειδικές προσφορές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες !!!

Η γνωριμία με τους μικρούς φίλους μας, όπως αναφέρει η πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Alma pet που βρίσκεται στο 17ο χλμ θεσσαλονίκης -Περαίας.


Μάλιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης αναζητείται προσφορά φιλόζωων εθελοντών με ενεργή παρουσία το Σάββατο 3/10 από τις 11 πμ έως 8 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του ΣΕΙΡΙΟΥ και στην σελίδα της εκδήλωσης.

Είναι εκδήλωση που οργανώνεται με μεγάλο ενθουσιασμό και αναμένεται η ουσιαστική μας συμβολή!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.