Ρεσιτάλ έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Τα βέλη της δέχτηκαν Πρετεντέρης, Ευαγγελάτος, Σαράφογλου και οι φαρμακερές ατάκες της έφεραν σε ολοφάνερη αμηχανία τους δημοσιολόγους του Mega, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα», «παραμύθια» και «ψέματα» στα όσα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού.

«Να πούμε όμως την αλήθεια και όχι παραμύθια όπως συνήθως ακούγονται από το δελτίο σας», είπε η πρώην πρόεδρος της βουλής αποδίδοντας στον Πρετεντέρη ότι είναι «ειδικός στα ψέματα», φέρνοντας ως παράδειγμα ότι: «ο κύριος Πρετεντέρης έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι το χρέος είναι βιώσιμο». «Για τον κύριο Πρετεντέρη θα μου επιτρέψετε να μην αποδέχομαι τον όρο δημοσιογράφος και είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του», ήταν η εκτίμησή της απαξιώντας κατάμουτρα τον γραφιά του ΔΟΛ.

«Και από την κυρία Σαράφογλου θα περίμενα μια αυτοκριτική για την φράση της στο δημοψήφισμα πως όλες οι κοινωνικές τάξεις είναι υπέρ του ΝΑΙ», ήταν η ευθεία βολή που εξαπέλυσε η Ζ. Κωνσταντοπούλου στην παρουσιάστρια του Mega για να εισπράξει το ψέλλισμα της πως όσοι κλήθηκαν στο δελτίο του MEGA, από οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, ήταν υπέρ του ΝΑΙ.

Στο απυρόβλητο δεν έμεινε και η υπηρεσιακή κυβέρνηση, με αφορμή το γεγονός ότι απείχε από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για το χρέος κάνοντας αναφορά στην  Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, η οποία με πόρισμα της έχει τεκμηριώσει  ότι το χρέος είναι παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο.



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.